Från 812 kr / natt

Hotel Emilia

Rating: 0
Bild från Hotel Emilia, Hotell i Finland

Detta centrala hotell är beläget i Haemeenlinna, nära Sibelius barndomshem och Tavastehus slott. Hotel Emilia har en bastu. Affärsbekvämligheter på det här 3,5 stjärniga hotell inkluderar gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi och mötesrum för mindre grupper. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Företagscenter inkluderar konferensrum. Ytterligare faciliteter inkluderar en nattklubb, flerspråkig personal och presentbutiker/tidningskiosker. Detta är ett rökfritt hotell. Tv:n är utrustade med kabel-kanaler. Rummen har gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi och telefon.

Sängarna har kvalitetssängkläder. Badrummen har dusch och hårtork. Hotellet erbjuder dessutom separat vardagsrum, minibar och luftkonditionering. Städning erbjuds. Internet (avgift) finns tillgängligt. Alla rum på Hotel Emilia är rökfria.Karta och adress till Hotel Emilia

Adress & vägbeskrivning

Adress
Raatihuoneenkatu 23
13100 Haemeenlinna

Latitude: 60.995601654052730
Longitude: 24.462400436401370


Väder för Haemeenlinna

Genomsnittstemperatur för Haemeenlinna, Finland
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Haemeenlinna under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Haemeenlinna. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Haemeenlinna

Sokos Hotel Vaakuna
Rating: 3

Boka direkt → Läs mer
Pris från 739 kr / natt
Hotel Emilia
Rating: 3.5

Boka direkt → Läs mer
Pris från 812 kr / natt