Från 788 kr / natt

Holiday Club Saariselka

Rating: 0
Bild från Holiday Club Saariselka, Hotell i Finland

Det här hotellet ligger i Saariselkae. Holiday Club Saariselkä har en hälsoklubb, spa-badkar, ångrum, bastu och fitnessanläggning. Detta hotell erbjuder massage-och behandlingsrum och skönhetsbehandlingar. Hotellet är trestjärnigt och inkluderar trådlöst internet, mötesrum för mindre grupper och företagstjänster. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och bar vid poolen. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Transporttjänster finns på detta hotell och inkluderar transfer (tilläggskostnad) och skidanläggning. Evenemangsutrymmena består av utställningsplats, konferensrum och konferenslokaler.

Personalen kan ordna catering, kemtvätts-/tvättjänster och valutaväxling. Ytterligare faciliteter inkluderar en nattklubb, spelhall/rum och flerspråkig personal. Tv:n är utrustade med kabel-kanaler och betalfilmer. Rummen har telefoner. Badrummen har duschar, handhållen dusch, badrockar och bidé. Hotellet erbjuder dessutom minibar, skrivbord och hårtork.Karta och adress till Holiday Club Saariselka

Adress & vägbeskrivning

Adress
Saariselaentie 7
99830 Saariselkae

Latitude: 68.423599243164060
Longitude: 27.417800903320310


Väder för Saariselkae

Genomsnittstemperatur för Saariselkae, Finland
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Saariselkae under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Saariselkae. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Saariselkae