Från 884 kr / natt

Scandic Luosto

Rating: 0
Hotell i Luosto, Finland
Bild från Scandic Luosto, Hotell i Finland

Det här hotellet ligger i Luosto. Regionala platser av intresse inkluderar Pyhä Luosto nationalpark. Scandic Luosto har bastu och ski in/ski out tillgång. Hotellet är trestjärnigt och inkluderar ett konferenscenter, mötesrum för mindre grupper och audiovisuell utrustning. Hotellet har en restaurang och bar/lounge. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Event inkluderar bankettmöjligheter. Personalen kan ordna evenemang catering. Hotellet erbjuder dessutom skidförråd och utomhusgrill. Den här fastigheten är självhushåll.

Tv:n är utrustade med kabeltv och betalfilmer. Rummen har telefoner. En öppen spis är med i varje rum. Rummen har pentry med mikrovågsugn och kaffe/te kokare/bryggare. Badrummen har hårtork. Hotellet erbjuder dessutom strykjärn/strykbräda. Städning erbjuds.Karta och adress till Scandic Luosto

Adress & vägbeskrivning

Adress
Luppokeino 3
FIN 99555 Luosto

Latitude: 67.154502868652340
Longitude: 26.914400100708010


Väder för Luosto

Genomsnittstemperatur för Luosto, Finland
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Luosto under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Luosto. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Luosto

Scandic Luosto
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 884 kr / natt