Från 846 kr / natt

Holiday Club Kuusamo Spa Hotel

Rating: 0
Hotell i Kuusamo, Finland
Bild från Holiday Club Kuusamo Spa Hotel, Hotell i Finland

Det här hotellet ligger i Kuusamo. Holiday Club Kuusamo Spa Hotel har en hälsoklubb, inomhuspool, ångbastu, bastu och fitnessanläggning. Detta fyrstjärniga Kuusamo hotell har massage-och behandlingsrum, frisör och spa. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar trådlöst internet, mötesrum för mindre grupper och audiovisuell utrustning. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och bar vid poolen. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Transporttjänster finns på detta hotell och inkluderar transfer (tilläggskostnad) och skidanläggning. Hotellet är fyrstjärnigt och tillandahåller konferensrum och konferenslokaler. Personalen kan ordna valutaväxling.

Ytterligare faciliteter inkluderar en affär med kaffe/CAF ett dopp upp bar och presentbutiker/tidningskiosker. Detta är ett rökfritt hotell. Tv:n är utrustade med satellitkanaler. Rummen har telefoner. Badrummen har duschar, handhållen dusch, badrockar och makeup-/rakspeglar. Hotellet erbjuder dessutom minibar, luftkonditionering och tofflor.Karta och adress till Holiday Club Kuusamo Spa Hotel

Adress & vägbeskrivning

Adress
Kylpylaentie
93600 Kuusamo

Latitude: 66.001403808593750
Longitude: 29.166099548339840


Väder för Kuusamo

Genomsnittstemperatur för Kuusamo, Finland
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Kuusamo under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Kuusamo. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Kuusamo

Motel Willis West
Rating: 2.5

Boka direkt → Läs mer
Pris från 645 kr / natt
Hotel Royal Ruka
Rating: 3

Boka direkt → Läs mer
Pris från 847 kr / natt