Från 833 kr / natt

Hotel Urku

Rating: 0
Hotell i Kangasala, Finland
Bild från Hotel Urku, Hotell i Finland

Detta hotell ligger i Kangasala. Regionala platser av intresse inkluderar Tammerfors tekniska universitet. Hotell Urku har en restaurang. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Gästparkering är gratis. Hotellet är trestjärnigt och tillandahåller konferensrum och konferenslokaler. Receptionen är öppen under begränsade tider. Personalen kan hjälpa dig att anordna bröllop. Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal, en hiss (hiss), samt en tv i lobbyn. Detta är ett rökfritt hotell.

Hotell Urku har 32 rum. Rummen har tv. Badrummen har dusch och hårtork. Hotellet erbjuder dessutom skrivbord, fönster som kan öppnas och klockradio. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som strykjärn/strykbräda. Alla rum på Hotel Urku är rökfria.Karta och adress till Hotel Urku

Adress & vägbeskrivning

Adress
Kangasalantie 1108
36200 Kangasala

Latitude: 61.463798522949220
Longitude: 24.061800003051760


Väder för Kangasala

Genomsnittstemperatur för Kangasala, Finland
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Kangasala under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Kangasala. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Kangasala

Hotel Urku
Rating: 3

Boka direkt → Läs mer
Pris från 833 kr / natt