Från 0 kr / natt

Eco Hostel Inspiral

Rating: 2
Bild från Eco Hostel Inspiral, Hotell i Finland

Läge för Eco Hostel Inspiral
Eco Hostel Inspiral ligger i Helsingfors (Hermanstad), nära Iittala Outlet Arabia, Helsinki Exhibition and Convention Centre och Helsingfors stadsbibliotek. Nära hotellet ligger även Helsingforsarenan och Borgbacken Nöjespark.

Bekvämligheter.
Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen och gäster har tillgång till en dator. Hotellets gäster har tillgång till bland annat bastu, tvättmöjligheter och hotellets trädgård. Det här är ett rökfritt boende.

Rummen på Eco Hostel Inspiral
De 9 gästrummen på Eco Hostel Inspiral har eldstad. Hotellets gäster har tillgång till gratis wi-fi/internet på rummen. Gästerna delar badrum. Hotellets gäster har tillgång till gemensamt kök. Gäster erbjuds städning med begränsad tillgänglighet och hårtork finns tillgänglig.Karta och adress till Eco Hostel Inspiral

Adress & vägbeskrivning

Adress
Kustaa Vaasan tie 35
00560 Helsingfors

Latitude: 60.209400177001950
Longitude: 24.968900680541990


Väder för Helsingfors

Genomsnittstemperatur för Helsingfors, Finland
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Helsingfors under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Helsingfors. Alla siffror är i Celcius.